Pagina's

zondag 31 oktober 2010

Mijn eerste Award!!!!

Wat leuk! Mijn eerste award gekregen van Marion. Erg leuk die waardering voor de dingen die je maakt! Bij deze bedankt Marion!
Ik moest nog 3 dingen aangeven waar ik van houd!
Als eerste mijn lieve echtgenoot en 3 koters!
Als tweede onze grote witte knuffelbeer Kibo (of te wel onze zwitserse witte herder)
Als derde het maken van kaarten e.d. met vooral Magnoliastempels
Verder wil ik deze award graag doorgeven aan
Marieke en Arina! Dames de Award komt jullie kant op!
Verder heb ik nog twee doosjes om te laten zien.
Deze doosjes had ik gemaakt toen ik mijn scorpal net had, om hem uit te proberen. Ik had ook geen bijzonder papier gebruikt. Maar het leek mij leuk om te kijken of ik er toch nog iets van kon maken. Dit is het resultaat geworden.

 Bij het Melkpakje heb ik, voor het inkleuren van de magnoliastempel gebruik gemaakt van de volgende distress kleuren: tattered rose, peeled Paint, shabby shutters, worn lipstick, walnut stain en spiced marmalade.
Het pakje verder afgewerkt met een kantje gemaakt met de beroemde martha steward pons doily lace, een swirl gemaakt met een creatable en de bloemetjes en lintjes uit eigen voorraad.





Bij het doosje heb ik voor het inkleuren van de magnoliastempel gebruik gemaakt van de kleuren distress: tattered rose, walnut stain, worn lipstick, rusty hinge, faded jeans en stormy sky.
De bloemen zijn gemaakt met een flower pons en de swirl is gemaakt met een sizzix stans van Tim Holtz.
Het randje is een pons van martha steward.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Groetjes van Fieneke, die vandaag niet geknutseld heeft maar voor het eerst aan een loop mee heeft gedaan (drechtstedenloop in Dordrecht) en daar 5 km. heeft volbracht binnen het half uur. Ik was best een beetje trots op mezelf.


vrijdag 29 oktober 2010

Thinking of you

Dit keer heb ik een label gemaakt. Voor één van mijn lieve collega's met een speciaal doel. Ik heb de Magnolia stempel ingekleurd met de volgende kleuren distress inkt. peeled paint, shabby shutters, rusty hinge, walnut stain, tattered rose, worn lipstick.
De bloemen gemaakt met een flowerpons, de randen met vintage photo afgewerkt. De bladeren eveneens met een flowerpons gemaakt. De bladeren gekleurd met peeled paint en een randje vintage photo.
De tekst stempel is van de fairy doodles.
Het label verder afgewerkt met kant, lint en knoopjes.
Op de achterzijde van het label  met een mask een swirl gemaakt. Hierbij de kleuren peeled paint en forest moss gebruikt. 
Ik vind het resultaat wel goed gelukt. Jullie??? Ik ga hem morgen opsturen.
Groetjes!!!

dinsdag 26 oktober 2010

Roze happy birthday


Het is vakantie hier en de avonden gebruik ik om te knutselen. Vandaar weer een kaartje. De magnolia (een stempel van de nieuwe kerstserie) is weer ingekleurd met distress en wel met de volgende kleuren: Victorian velvet, weathered wood, tattered rose,  antique linen, worn lipstick en brushed corduroy.
Het label heb ik gesneden met de slice. De bloemen en de swirl zijn gemaakt met creatables stansen. De tekst stempel is van de fairy doodles.
Het kantje randje is gemaakt met de doily lace pons van Martha Steward.
Hier en daar nog wat randjes gekleurd met distress weathered wood.
Groetjes, Fieneke

maandag 25 oktober 2010

Sent with love en Send a little magic

Na een leuk bezoek zaterdag aan de creabeurs in Gorinchem, zondagavond weer heerlijk zitten kleuren en plakken. Met als resultaat deze twee kaarten.

Bovenstaande kaart gemaakt met een stempel uit de nieuwe serie kerststempels 2010. Voor het inkleuren heb ik de volgende kleuren distress inkt gebruikt: pine needles, shabby shutters, bundled sage, tattered rose, worn lipstick en walnut stain.
Het bruine waar ze op zit is een gedeelte van de stans van Tim Holtz (de houder en het uithangbord). Deze heb ik met crackle paint walnut stain geverft en daarna nog inkt walnut stain eroverheen. Bij het achtergrond papier en het kantenrandje (gemaakt met de doily lace pons van Martha Stewart) heb ik de randen ook gekleurd met Walnut stain.
De tekst stempel is een stempel van fairy doodle van Cardcraft. De bloemen zijn gemaakt met flower ponsen.



De tweede kaart heb ik gemaakt met stempels uit de Fallkit 2010 van Magnolia. Voor het kleuren heb ik de volgende distress kleuren gebruikt: Weathered wood, chippes sapphire, stormy sky, tattered rose, worn lipstick, antique linen, scattered straw, mustard seed.
De bloemen heb ik gemaakt met een flower pons. De randjes van de bloemen met chipped sapphire gekleurd.
De wolken heb ik gesneden met de slice. De tekst is een ook een stempel van fairy doodle. De randen van de wolken en de randen van de achtergrond ook met chipped sapphire gekleurd.
De steentjes in de swirl en op de bloemen heb ik erop geplakt met de hotfix.
Ik ben benieuwd wat jullie van beide kaarten vinden.
Groetjes Fieneke

donderdag 21 oktober 2010

43 jaar getrouwd



Een magnolia kaart gemaakt voor mijn ouders die 43 jaar getrouwd zijn. Hiervoor heb ik weer de schattige Indiaase magnolia gebruikt.
Ik heb haar ingekleurd met de volgende kleuren distress inkt: Victorian velvet, stormy sky, walnut stain, tattered rose, worn lipstick, aged mahogany en faded jeans.
Het papier wat ik heb gebruikt is van Marianne design, de bloemen zijn gemaakt met flower ponsen en de swirls zijn gemaakt met creatables.
De 4 en 3 heb ik gemaakt met de slice. De tekst stempel is een stempel eigenmerk van Pipoos.
Groetjes en tot een volgende creatieve uitspatting maar weer.
Fieneke






zaterdag 16 oktober 2010

Een Doosje




Hoi
Ik heb gisteren avond mijn eerste magnolia kado doosje gemaakt. Met mijn nieuwe scor-pal heb ik het doosje gemaakt. Gaat echt super eenvoudig. Daarna versiert met Magnolia's. De stempel aan de voorkant is van de nieuwe herfstkit. De stempel aan de bovenzijde is uit de stampkit uit het voorjaar. Voor het inkleuren van de stempels heb ik gebruik gemaakt van de volgende kleuren distress inkt: Tattered rose, worm lipstick, pumice stone, weathered wood, spun sugar, walnut stain, black soot, brushed corduroy.
De bloemen heb ik gemaakt met creatable stansen van Marianne design, het randje om de deksel met een pons van Martha Steward, de lintjes zijn uit eigen voorraad. Het label heeft ook een randje met de Martha Steward pons. Het label verder gekleurd met distress Worn lipstick en Weathered wood. De tekststempel is van het eigenmerk van Pipoos. Het papier gebruikt voor het doosje is van de serie Elines huis van Marianne design.
Ik heb de smaak van het doosjes maken nu wel te pakken.........moet ik opletten dat straks niet het hele huis vol met doosjes staat. Die zijn iets minder makkelijk op te bergen als kaarten. Ben benieuwd naar jullie reakties op mijn eerste magnolia doosje.
Groetjes aan alle lezers,
Fieneke

woensdag 13 oktober 2010

Magnolia kerstkaart




Hoi lezers,
Hier mijn eerste magnolia kerstkaart. Gemaakt met de stempels uit de nieuwe herfstkit. Hoe vinden jullie hem?
Ik heb voor het inkleuren van de stempel gebruik gemaakt van de volgende kleuren distress inkt:
vintage fhoto, antique linnen, old paper, walnut stain, brushed corduroy, tattered rose en worn lipstick.
De tekst stempel heb ik gestempeld op katoenpapier en de randen met vintage photo gekleurd.Het papier is van marianne design (een kerst blok), de "krans" waar edwin op zit is gemaakt met de slice en de randen ook met vintage photo gekleurd.
De bloemen zijn gemaakt met creatables van Marianne design en het kant is uit eigen voorraad.
Groetjes Fieneke

maandag 11 oktober 2010

paars en roze





Weer een week voorbij. Ik had in het weekend pas weer tijd om te knutselen. Twee kaarten gemaakt. Natuurlijk weer met Magnolia stempels. Zaterdag bij een opendag van een hobby winkel mijn verzameling distress ink compleet gemaakt!!! Met o.a. de nieuwe kleurtjes deze kaarten ingekleurd.
De swirl en wielen op de kaarten heb ik geverfd met distress crackle paint (milled lavender en dusty concord).
Bij de roze kaart heb ik gebruik gemaakt van spun sugar, worn lipstick, milled lavender, tattered rose, brushed corduroy, antique linnen.
Bij de paarse kaart gebruik gemaakt van milled lavender, dusty concord, tattered rose, walnut stain, black soot, pumice stone.
Vandaag ook de nieuwe magnolia stampkit in de bus gekregen. Wat is hij weer leuk! Super leuk om bij kerstkaarten te gaan gebruiken.......weer inspiratie genoeg.

Groetjes Fieneke